InvestLink neemt een participatie in Core ICT

20-11-2019

|

Newdeal

Core ICT is een sterk groeiend IT-bedrijf gevestigd in Brasschaat. Met een uitgebreide waaier aan IT-oplossingen van het ontwerpen en installeren maar ook volledig beheren met een SLA afspraak van complexe IT-infrastructuren tot het verstrekken van advies is Core ICT een zeer oplossingsgericht IT-bedrijf waarbij de klant steeds centraal staat. Hierbij geldt dat een oplossing pas écht succesvol is wanneer alle partijen tevreden zijn met het eindresultaat.

InvestLink, de investeringsvennootschap van Bert Van Loco, Hans Van Erum en Frank Staut, neemt een minderheidsparticipatie in Core ICT. Gezien hun achtergrond in IT infrastructuur is dit een strategische investering waarbij er een grote toegevoegde waarde kan geleverd worden. Bijkomend werd het kapitaal opengesteld voor een groep externe investeerders via een Smart Deal.

‘Wij zijn blij met de participatie van InvestLink in Core ICT. InvestLink begrijpt onze business zeer goed en kan ons echte toegevoegde waarde leveren. Zowel op technisch gebied kunnen zij meedenken maar vooral ook op gebied van organisatie en groei hebben zij ervaring die voor ons zeer nuttig is. Er komen ongetwijfeld nog grote uitdagingen maar ook opportuniteiten aan en dan is het belangrijk om een goede partner te hebben die kan meedenken en ons kan helpen.’ Frank Huyge – CEO Core ICT

SDM-Valorum begeleidde de verkopers bij deze transactie.