SDM-Valorum geeft Le Grand & Associates vleugels door Leveraged Buy-Out

11-08-2018

|

NewdealNieuws

“People are not your most important asset. The right people are!”

Met deze quote van James C. Collins weet u meteen waar Le Grand & Associates voor staat; een consultancybureau gespecialiseerd in rekrutering en selectie. The right people voor hun klant is dé primaire doelstelling die voor ogen wordt gehouden. Het sleutelinstrument in het vinden van een waardige match is, screenen op basis van kennis, vaardigheden en persoonlijkheid. Deze filosofie is de bouwsteen van het bedrijf en maakt dat Le Grand & Associates de voorbije 3 jaar pijlsnel is gegroeid, en nog steeds doet. 

Partner van bedrijven én kandidaten 

Ondernemer Charles-Henry Provenzano deed Le Grand & Associates groeien tot een bedrijf van meer dan 15 werknemers met een passie voor talent. Elke consultant heeft één doel voor ogen: talentvolle professionals connecteren met succesvolle bedrijven. 

Door beroep te doen op Le Grand & Associates gaat elke klant in zee met een betrouwbare partner die hen de uitdagende zoektocht naar de geschikte kandidaat uit handen neemt. De sector wordt zorgvuldig geanalyseerd en kandidaten secuur geselecteerd om kwaliteit steeds te waarborgen; toptalent is key. 

Ook als u professioneel wil groeien, kan u via hen een voorsprong nemen. Met meer dan 1500 vacatures in portefeuille en hun sterk netwerk, kan Le Grand & Associates inspelen op uw professionele wensen. Ze begeleiden u in het bereiken van uw uiteindelijke carrièredoelstelling door alvast uw volgende stap in die richting te zetten. 

Zowel voor kandidaten als bedrijven heeft Le Grand & Associates een uitstekende expertise in huis. Hun kennis delen ze graag door middel van interessante blogposts en opleidingen. 

De toekomst

Le Grand & Associates wil in de directe toekomst verder uitbreiden door opening van nieuwe kantoren, en in de verticale markten die het bedient. 

Om hun toekomstplannen, een snelle groei en expansieplannen, te kunnen waarmaken en ondersteunen heeft Charles-Henry beroep gedaan op SDM-Valorum voor de realisatie van een Leveraged Buy-Out. Bij deze transactie staan volgende objectieven centraal: enerzijds een aantal sleutelwerknemers, die de dragers zullen zijn van de toekomstige ambities, mee betrekken in het kapitaal van het bedrijf, en anderzijds het kapitaal versterken, door middel van inbreng van een aantal privé investeerders met sterke economische netwerken. 

Charles-Henry Provenzano blijft referentie aandeelhouder van zijn bedrijf en ziet in deze Leveraged Buy-Out 5 werknemers mee in het kapitaal stappen, naast  een tiental privé investeerders. Het bedrijf opent eind 2018 een kantoor in Antwerpen en Luxemburg.