SDM-Valorum maakt verdere groeiambities BLUE 1 mogelijk via Smart Deal

10-12-2018

|

Nieuws

De producent van AdBlue-pomptoestellen Blue 1 is in 2006 opgericht door Vincent Delmez, Vincent Vermeeren en Marc Verhaegen. In eerste instantie kijkt het bedrijf naar de Benelux, maar snel, in 2007, volgt een eigen productiefaciliteit en uitbreiding naar de Europese markt.
De ondernemers zetten hun groei verder en kunnen in 2010 ook telemetrie aan hun gamma toevoegen. Op vandaag levert het bedrijf onder leiding van de heren Delmez en Vermeeren een 450tal installaties op per jaar, goed voor een omzet van 4 miljoen euro.
De ambities van beide heren reiken verder en ook de Oost-Europese en Noord-Afrikaanse markt lonken. Om die groeiplannen waar te maken , is via een Smart Deal transactie privékapitaal aangetrokken. Met de ondersteuning van SDM-Valorum is de derde vennoot uitgekocht en kon het managementteam mee instappen in de nieuwe overkoepelende vennootschap Peyo.
Delmez en Vermeeren blijven hun bedrijf leiden en kunnen door deze transactie duurzame verdere groei waarborgen. SDM-Valorum brengt hiermee opnieuw de ontwikkeling van een onderneming in stroomversnelling.

Ontbijtclub Kempen – Oktober 2018