SDM-VALORUM ondersteunt BSX in de overname door ISOLA BELGIUM

20-12-2019

|

Newdeal

BSX is een HVAC speler met vestiging in Paal die in 2008 werd opgericht door Dennis Bosmans en Kris Smeuninx. Doorheen de jaren evolueerde het bedrijf naar een omzet van 2m EUR en een team van 10 mensen. Geografisch is BSX vooral actief in haar thuisregio Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen.

Isola Belgium is een bedrijf dat haar klanten isolatie en vloeropbouw aanbiedt. Met de overname van BSX haalt Isola Belgium meer dan 10 jaar innovatie en knowhow in huis op het gebied van HVAC en hernieuwbare energie. De tien personeelsleden van BSX, waaronder ook beide oprichters, vervoegen per direct het Isola Belgium team. Als dochterfirma van Isola Belgium zal BSX blijven bestaan maar krijgt het wel een nieuw logo en baseline.

“De wijze waarop we bouwen en verbouwen verandert drastisch. Je woning, appartement, bedrijfsgebouw of project isoleren is niet meer voldoende om een comfortabele omgeving te creëren. Verwarmen, koelen en ventileren op basis van hernieuwbare energie is een logische volgende stap die we nu via onze dochterfirma BSX kunnen aanbieden onder de vleugels van Isola Belgium” aldus Kim Strauven, CEO van Isola Belgium. Maarten Bostyn, gedelegeerd bestuurder van Isola Belgium, zal zich verder toeleggen op de strategie en toekomstige opportuniteiten van de groep.

SDM-Valorum begeleidde de verkopers bij deze transactie.