“Don’t limit your challenges,
challenge your limits.”
Tony Robbins

Over Smart Deals

Balanceer vermogen

Hoe werkt een Smart Deal?

Een keuze maken

De eerste Smart Deal

Partnerschap

Evenwicht

Groei

Smart deal, win-win situatie: een kennis- en kapitaalsinjectie voor uw bedrijf

Wie zijn we

Op SDM-Valorum kan u terugvallen bij sleutelmomenten voor uw bedrijf.
Op dat moment heeft u een onafhankelijke partner nodig waarop u kan rekenen. Die rol nemen we op met onze mensen, onze kennis en ons netwerk.

Waar we in geloven

Het ondernemerschap is een metier zoals geen ander. Veel meer dan om de cijfers, gaat het over de passie om uw visie te vertalen naar realiteit. Precies de gedrevenheid van een ondernemer staat bij ons centraal. Via de Smart Deal wordt die gedrevenheid maximaal gevoed.

De Smart Deal is een investering in duurzame groei, zowel voor uw bedrijf als op persoonlijk vlak
De Smart Deal is een investering in duurzame groei, zowel voor uw bedrijf als op persoonlijk vlak

Hoe we werken

Elke deal start met luisteren. Zo kunnen we een Smart Deal opzetten die op maat is van uw ambities, en die van uw bedrijf. Beiden zijn belangrijk, want een evenwicht tussen uw bedrijfs- en privéleven is essentieel in deze transactie. SDM-Valorum maakt het mogelijk om zonder risico vermogen naar uw privékapitaal te brengen. Zo kan u het loskoppelen van de evoluties in uw bedrijf en er op dit moment al de vruchten van plukken. In ons netwerk identificeren we de juiste kennis en kapitaal. Eens die is gevonden, staan we in voor de volledige uitvoering van de Smart Deal, bankfinanciering en juridische uitwerking inclusief. Zo wordt elke Smart Deal een succes, en kan u zich zonder zorgen blijven inzetten voor de uitbouw van uw onderneming.

Referenties