Testimonials

Michel Pradolini verzorgt met zijn maritiem horecabedrijf IFS sinds 1992 de catering aan boord van schepen over de hele wereld. De Smart Deal zorgt ervoor dat Michel kan blijven groeien, als mens en met zijn bedrijf, door de steun van ondernemers die in zijn verhaal geloven.

Ivan Leysen is sinds 2011 met zijn consultancybedrijf, gericht op SAP, actief in sectoren zoals industrie, nutsbedrijven en overheid. De snelheid van de Smart Deal, het behoud van de eigenheid van The Value Chain en het advies van topindustriëlen trokken Ivan over de streep om een Smart Deal te verkiezen boven een typische kapitaalinjectie.

Jimmy Maes richtte Maes Industries op en is onder andere gespecialiseerd in warmtepompen, vloerverwarming en airconditioning. Dankzij SDM kon hij zijn eerste overname voltooien en zijn aandelen kapitaliseren en veiligstellen. Jimmy gelooft dan ook 200 % in het concept van Smart Deals.

Ondernemers ondersteunen bij het maximaliseren van hun vermogen. Dat is de missie van Johan Peeters en zijn accountancy- en adviesorganisatie Bofidi. Hij benadrukt dat klanten na een Smart Deal meer rust krijgen omdat ze er niet meer alleen voor staan: ze kunnen rekenen op de ervaren ondernemers in de Raad Van Bestuur.

Koen Valgaeren kwam via de Smart Deal bij Vitafor terecht, een bedrijf dat produceert en handelt in supplementen en additieven voor de veevoedingsindustrie. De Smart Deal bood hem de kans om in een groter geheel te stappen en op termijn zijn groeiambities waar te maken. Daarom raadt hij andere ondernemers de Smart Deal aan.

Stephan Van Bulck, Founding Partner van Infomat, koos dankzij SDM-Valorum voor de piste van een Smart Deal. Hiermee is de toekomst van dit softwarehuis verzekerd. Bovendien laat de Smart Deal toe om vrijer te zijn in het ondernemen waardoor je grotere stappen durft te nemen.