Smart Deals: voor wie?

Smart Deals werd ontwikkeld voor succesvolle ondernemers die op een keerpunt staan.

Spelen deze vragen dagelijks door uw hoofd? Smart Deals van SDM-Valorum stimuleert intelligent vermogensbeheer. Dat is precies wat u nodig heeft.

Wat zijn Smart Deals?

Smart Deals is een inventieve oplossing die succesvolle ondernemers helpt om hun bedrijf te versterken, en ook zelf te groeien als ondernemer en als mens:

Wat maakt Smart Deals zo smart?

U herstelt uw vermogensevenwicht. Met Smart Deals stelt u tot 80% of meer van uw bedrijfsvermogen privatief veilig. U herinvesteert in uw bedrijf en blijft aan het stuur als referentieaandeelhouder. U bouwt een gespreide aandelenportefeuille op door te participeren in andere kmo’s.

U versterkt uw bedrijfspositie. Met het kapitaal, netwerk en de knowhow van investeerders versterkt u uw bedrijf. Ook kernmedewerkers betrekken in het aandeelhouderschap, uw successie regelen, of een acquisitie realiseren, kan meegenomen worden in de Smart Deal.

No cure, no pay.  Bij SDM-Valorum zijn we er rotsvast van overtuigd dat we door uw succes te koppelen aan het succes van andere ondernemers, een win-windeal voor beide partijen creëren. Vandaar dat we ons garant stellen voor het succes van de deal. Lukt de Smart Deal niet, dan betaalt u niets. Ons geloof in Smart Deals is zo groot, dat we tot daar durven gaan.